ABAH PHOTOGRAPHIC

By: ABAH PHOTOGRAPHIC

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]
Sunday, 24-Jan-2010 15:38 Email | Share | | Bookmark
Mintak ampun, mintak maap...

Salam,

Ita mewakili ABAH PHOTOGRAPHIC nak mintak berbanyak-banyak ampun dan maaf kerana tak sempat update gambar-gambar dalam Fotopages ni selama lebih kurang..urmmm..SETAHUN!!!

Buat semua pengantin yang telah menggunakan khidmat ABAH PHOTOGRAPHIC sepanjang tahun 2009, insya Allah, Ita akan cuba sedaya upaya untuk uploadkan gambar-gambar anda sebelum habis tahun ni..

So, buat sementara waktu nih, yang mana mampu Ita buat hanyalah update tarikh-tarikh yang telah penuh.

- Sepanjang Februari
- 12 & 13hb Mac, 2010 - Akad Nikah; Kampung Baru / Majlis Bersanding; DEwan Tabung Haji
- 20hb Mac, 2019 - Majlis Akad Nikah & Sanding; Mahang, Kedah.


Ini tarikh-tarikh yang mana pengantin telah membuat bayaran deposit. Tarikh-tarikh lain masih dibuka berdasarkan ' siapa bayar deposit dulu, dia dapat '

Kepada yang berminat boleh call Ita; 013-6036822 / 03-91316174.

TQVM & Sorry sekali lagi;
ita


Wednesday, 22-Apr-2009 09:22 Email | Share | | Bookmark
KEK UNTUK TEMPAHAN

 
 
 
View all 6 photos...
Salam,

Sesiapa yang berminat untuk menempah kek untuk majlis pertunangan, perkahwinan, ulangtahun, hantaran...dll, bolehlah jenguk ke;

http://ita-bake-sweetooth.blogspot.com/




harga boleh runding.

TQ!


Friday, 16-Jan-2009 09:43 Email | Share | | Bookmark
TARIKH-TARIKH YANG TELAH PENUH UNTUK 2009

Salam,

Ini antara tarikh yang dah memang confirmed penuh untuk awal 2009.

14hb Mac, 2009 - Batu Pahat, Johor.

21hb & 23hb - Kuala Pilah, Negeri Sembilan.

29hb - Dewan PERKAP, Bukit Aman, Kuala Lumpur.

1hb & 2hb May, 2009 - Bandar Tun Razak, Cheras.

21hb June & 28hb June, 2009 - Pekan, Pahang & Rawang, Selangor.

Tarikh lain masih kosong selagi pembayaran deposit belum dibuat. Ita akan terus update kat sini, k?

TQ!


Wednesday, 7-Jan-2009 16:28 Email | Share | | Bookmark
SALAM TAHUN BARU HIJRAH DAN SELAMAT 2009!

SALAM

Rasanya belum terlambat lagi untuk kami dari ABAH PHOTOGRAPHIC untuk mengucapkan salam TAHUN BARU HIJRAH dan TAHUN BARU 2009.

Mintak maaf banyak-banyak sebab dah lama tak update kat sini sampaikan ada pengantin yang bertanya kenapa gambar mereka belum 'masuk internet'. Sorry...sorry...sorry!

Penutup 2008 'sesak' sikit untuk ita...macam-macam program dan job yang datang bertindih. Insya Allah tak buat lagi...azam tahun baru; TAK NAK TANGGUH KERJA!!! hahahaha...

So, kepada yang berminat nak buat tempahan, tarikh mula dibuka. Berminat boleh call ita anytime 24/7 di 0136036822 @ 03-91316174. Takpun boleh sajer layangkan soalan di putreekiwi@yahoo.com

Ita dah/akan update gambar-gambar dari lepas AIDILFITRI sehinggalah hujung Disember...enjoyyy!!!

TQ!


Sunday, 28-Dec-2008 02:06 Email | Share | | Bookmark
MAJLIS PERSANDINGAN FAUZI & YANIE

 
 
 
View all 18 photos...
MAJLIS PERSANDINGAN FAUZI & YANIE

28HB. DISEMBER, 2008 - MAJLIS PERSANDINGAN PIHAK LELAKI, CHERAS.







[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net